Radiatoren

Veel mensen kiezen er vandaag de dag voor om radiatoren te vervangen. Wij bieden u dan ook bijzonder veel mogelijkheden binnen uw budget en naar uw smaak. De meeste woningen zijn voorzien van radiatoren die we het liefst verbergen achter een bank.

U heeft talrijke mogelijkheden om uw persoonlijke keuze te bepalen. Voor iedere ruimte of dat nu de hal, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, werkkamer of bedrijfsruimte is.

Vele modellen, afmetingen en kleuren zijn verkrijgbaar. U kiest voor kwaliteit en goede afwerking. Wij bevelen u van harte de collecties van Radson, Thermic en Jaga aan. De keuze is niet eenvoudig. Naast kwaliteit gaat het om persoonlijke smaak én, niet te vergeten, het bedrag dat u uit wilt geven. Een fraaie radiator geeft naast persoonlijk comfort tevens een meerwaarde aan uw woning of werkplek.

Vloerverwarming

Vloerverwarming komt van alle verwarmingssystemen het dichtst bij wat men noemt de ‘warmtebalans’. Het evenwicht tussen lichaamswarmte en omgevingstemperatuur, die wij als behaaglijk ervaren. Dit ideaal wordt bereikt door de stralingswarmte van vloerverwarming, waardoor de lucht in het vertrek minder opgewarmd hoeft te worden. Men voelt zich behaaglijk bij een ruimtetemperatuur die ca. 2°C. lager ligt dan bij andere systemen. Hierdoor zal het energieverbruik ca. 10% minder zijn.

Vloerverwarming moet jarenlang zorgeloos woongenot opleveren. Verwerkt in beton, onder uw kostbare vloerafwerking zijn bij calamiteiten de buizen moeilijk te vervangen. Pas dan ook op voor, op het eerste gezicht, goedkope aanbiedingen. Vraag om garanties en kies merkproducten zoals Henco, Comap en Igrova-Jet regelunits als hart van uw vloerverwarmingsinstallatie. Deze combinatie geeft u 10 jaar garantie op buizen en koppelingen met daarnaast een gevolgschade dekking.

Ketelverwarming

De meest voorkomende renovatie aan de verwarming is het vervangen van de cv-ketel. Een cv-ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee. De moderne generatie CV-toestellen zorgen voor een behoorlijke rendementsverbetering. Investeren hierin voorziet, naast comfortverbetering, in een besparing op uw energiekosten. Slimme eigenaren van installaties gaan tijdig over tot vervanging vóórdat de kosten ten gevolge van storingen sterk oplopen.

De moderne HR-ketels zijn uitgevoerd als gesloten toestel. Ze halen de verbrandingslucht van buiten waardoor de cv-ketel minder snel vervuilt en dus minder storingsgevoelig is. HR-ketels zijn ook zeer geschikt voor de warmwatervoorziening. Vandaar dat de meeste ketels gecombineerd worden met een ingebouwde tapwatervoorziening of een indirect (via de cv-ketel) gestookte boiler. Aangepast aan uw eisen, wensen, type woning en gezinssamenstelling kunnen wij u een passend advies geven. Naast adviseur van cv-ketels zijn wij tevens deskundig met betrekking tot het bijpassende rookgasafvoersysteem en de temperatuurregeling.

Complete installatie

U bent op zoek naar een nieuwe installatie? Wij bieden u alle mogelijkheden. Vooraf dient grondig nagedacht te worden hoe de installatie er uiteindelijk uit moet zien. Niet alleen de materiaalkeuze is van belang, maar ook uw persoonlijke eisen ten aanzien van comfort, ruimtetemperatuur per vertrek en de gewenste hoeveelheid warm water.

Kiest u bijvoorbeeld voor standaard radiatoren, design of een combinatie van beide? Wij geven u graag advies en maken, geheel vrijblijvend, een offerte voor materiaal, installatiekosten en eventueel onderhoud in de toekomst.

Onderhoud

Weet u dat u zelf volledig verantwoordelijk bent voor de technische staat van uw installatie voor gas, water en elektra? Helaas laat een groot aantal van de cv-bezitters geen onderhoud uitvoeren. Een goed onderhouden cv-ketel verbruikt minder brandstof, is veiliger en doet zijn werk minder milieubelastend. Een cv-installatie is een eerste levensbehoefte, wacht niet tot er een storing optreedt. Laat uw toestel regelmatig (gemiddeld eens per jaar) onderhouden en ga tijdig tot vervanging over om onnodige kosten te besparen.
U kunt bij ons terecht voor een losse onderhoud beurt of een onderhoudscontract. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer weten?

Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag.

Neem contact op